‘Eet & Kneed’ – broodbakworkshop 05-11 {NIEUW}

Posted on 13 oktober 2016

Zuurdesembrood is lekker, gezond en staat inmiddels overal weer op de kaart. Wil jij weten hoe je dit zelf thuis kunt maken? In De Kas gaan we het je het leren én laten proeven.

Op zaterdag 5 november organiseren we in De Kas Eet & Kweekplek de smaakmakende workshop: ‘Eet & Kneed’.
Tijdens deze workshop leer je van Femke (van Kontjes & Sneetjes) de beginselen over zuurdesem en ga je zelf aan de slag met het maken van je eigen deeg & brood.
De kwekers van De Kas Eet & Kweekplek geven je een korte rondleiding door de kas. Ben je een liefhebber van brood met een uitgesproken smaak? Pluk dan kruiden naar keuze uit De Kas en verwerk deze ter plekke in het brood.

Terwijl het deeg staat te rijzen geniet je van een uitgebreide lunch (zonder vlees en vis) met brood van Femke, groenten uit De Kas en producten uit de Kromme Rijnstreek aan de grote gezamenlijk eettafel tussen de planten.
Aan het eind van de workshop ga je naar huis met je eigen gebakken zuurdesembroodjes en een starterpakketje (waaronder een starter, voeding en een broodmix), zodat je na deze middag zelf de show steelt met je eigengemaakte zuurdesembrood.

* De workshop heeft plek voor maximaal 15 deelnemers.
De minimale groep bestaat uit 8 deelnemers. De inschrijving sluit een dag van te voren, dus reserveer uiterlijk donderdag 3 november je plekje.

Wat? ‘Eet & Kneed’ – broodbakworkshop & lunch in De Kas
Wanneer: zaterdag 5 november
Hoe laat: 11:30u – 15:00u
Kosten: €54,00 p.p. inclusief lunch
Waar? De Kas Eet & Kweekplek – Koningsweg 135, Utrecht
Reserveren: via onderstaande knop: