Wat De Kas Schaft

Eten in een kas, dichtbij de bron? Wat De Kas Schaft is een belevingsavond in De Kas, waarbij je geniet van een verse één-keuze-maaltijd met groente uit De Kas, geserveerd aan onze grote gezamenlijke tafel, tussen de planten. We kweken groente van het seizoen in een oude onverwarmde kas en willen je graag laten proeven hoe lekker die zijn.

Wij zorgen voor een lekker diner met vers geoogste groente uit De Kas en een gezellige en gedekte tafel.
Jij reserveert genoeg plek en neemt mee: iemand die je leuk vindt (of je komt alleen, dat mag ook) en een biertje of wijntje als je dat wilt drinken bij je eten. Bring Your Own Drink dus!
Wat hoort er allemaal bij je kaartje?
Een (alcoholvrije) welkomstcocktail in het thema van Wat De Kas Schaft, een 2-gangenmenu, sap of ander fris, koffie en/of thee, we geven een persoonlijke rondleiding door De Kas en je gaat naar huis met een ‘verrassings-kas-tas’.

Er is plaats voor maximaal 20 personen, dus RESERVEER op tijd!
Lees voor je komt ook de ‘Eerder gestelde vragen’ onderaan deze pagina even door, zodat je goed bent voorbereid. 🙂

De laatste Wat De Kas Schaft van dit seizoen (2016) is geweest. Omdat het nu naar onze mening te koud wordt om ‘s avonds twee-gangen-lang stil te zitten organiseren we WDKS maar tot eind oktober. Volgend jaar zijn we in het voorjaar weer terug. Wil je op de hoogte blijven en als één van de eersten weten wanneer, dan kun je je hier inschrijven voor onze digitale Eet & Kweekpost.