Koor in de Kas 15-10 {VOL}

Posted on 26 september 2016

De Kas Eet & Kweekplek en Kamerkoor JIP organiseren samen een dinerconcert. De belangrijkste ingrediënten zijn groenten uit de kas en oude, moderne en helemaal nieuwe muziek over de natuur in Zuid Amerika.

De aarde is moe. De zangers en dirigenten van Kamerkoor JIP nemen je mee langs de ongerepte natuur, rijke cultuur en de ecologische crisis van Zuid Amerika. Vanuit de hele kas klinken eeuwenoude werken, improvisaties, solo’s en swingende ritmes. De dirigenten geven je ook een klein kijkje in het kweekproces van hun muziek en laten zien hoe het snoeien en schoffelen bij Kamerkoor JIP in zijn werk gaat.

Tussen de gezangen door serveren wij twee heerlijke gangen met groente uit de kas, geserveerd aan de grote gezamenlijke tafel tussen de planten in de kas. Ook lichten we toe welke groenten gebruikt zijn en waar die in de kas groeien.

Er is plek voor maximaal 30 mensen, dus reserveer je plekje op tijd.
Aangezien het najaar en avond is kan het flink afkoelen in de (onverwarmde) kas. Neem een warme jas en een sjaal mee!
Wil je een biertje of wijntje bij je eten? Die mag je zelf meenemen, want De Kas verkoopt geen alcohol.

Wat: Koor in de Kas – Música de la Tierra
Wie: Kamerkoor JIP, dirigenten Jonathan en Imre, kwekers Meike en Kevin
Wanneer: Zaterdag 15 oktober, van 17.30 tot 20.00 uur
Kosten: € 25,00 per persoon voor het concert met een tweegangen menu
Waar:  De Kas Eet & Kweekplek – Koningsweg 135, Utrecht
Reserveren:  ja! Dat kan via de website van Kamerkoor JIP [klik]

KAMERKOOR JIP is een kamerkoor uit Utrecht, dat bestaat uit een groep jongvolwassenen die in hun vrije tijd graag op hoog niveau muziek maken. Dit najaar werkt het koor aan het project ‘JIP7 – La Tierra está cansada (de aarde is moe)’, met concerten op 24, 25 en 26 november in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Voor dit project werkt JIP samen met o.a. gitaristen Alvaro Rovia Ruiz (Argentinië) en Meike Aukes (gespecialiseerd in Braziliaanse muziek), de Chileense dichter Nicolás Barriá, componisten Bjarni Gudmunddson (IJsland) en Diederik ten Böhmer en ecologen uit Nederland en Brazilië.
// www.facebook.com/kamerkoorjip