Ongeplukt – Lunchconcert 23-10 {NIEUW}

Posted on 16 september 2016

Live muziek en eten in De Kas: tijdens Ongeplukt zorgen we voor een mooie afwisseling van lekker vers eten en live muziek in een bijzondere intieme setting tussen de groentes in De Kas.

De muzikanten geven je een klein kijkje in het kweekproces van hun muziek. Ze laten je zien en horen hoe het snoeien en schoffelen bij muziek in zijn werk gaat en hoe het uiteindelijk klinkt. Niet alleen hun mooiste nummers, maar misschien ook onbekendere (niet eerder getoonde, maar stiekem toch erg mooie) liedjes komen aan bod.

Tussen de muzieksets door serveren we een verse uitgebreide meergangen lunch met groente uit de kas, geserveerd aan onze grote gezamenlijke tafel tussen de planten in de kas.
Ook de kwekers van De Kas lichten kort toe welke groente gebruikt zijn, waar in de kas ze groeien en wat er zoal bij het kweken komt kijken.

Er is plek voor maximaal 25 mensen, dus reserveer je plekje op tijd.
Op zondag 23 oktober is de vijfde editie van ‘Ongeplukt’ en zal Reunited Sue optreden tussen het groen in de kas.

Wat? ‘Ongeplukt’ – lunchconcert in De Kas
Wie? Reunited Sue in De Kas Eet & Kweekplek
Wanneer: Zondag 23 oktober van 13:00-15:30
Kosten: €27,50 pp. voor het concert en 3-gangen-lunch
Waar: De Kas Eet & Kweekplek – Koningsweg 135, Utrecht
Reserveren: via onderstaande knop:
Eventbrite - 'Ongeplukt' - lunchconcert in De Kas Eet & Kweekplek 23-10

Er is beperkt plaats, dus wacht niet al te lang en reserveer op tijd!

Over de muzikant:

Reunited Sue- combineert de gevoelige en intieme liedjes Ongeplukt lunchconcert in de kas Reunited Suevan een singer-songwriter met verrassende elektro-sounds. Het resultaat is een prachtig repertoire van sferische liedjes die je meenemen, ontroeren en betoveren.

Suzanne (zangeres), Serge (toetsenist) en Michael (gitarist) kennen elkaar van het conservatorium in Rotterdam. Suzanne heeft een aantal jaar geleden een EP opgenomen met mooie akoestische nummers, maar gooit het nu over een iets andere boeg. Samen met Serge is zij momenteel een plaat aan het opnemen. Aangevuld door hun oude maatje Michael vormen zij Reunited Sue, dat een mix ten gehore zal brengen van nieuwe en oude nummers.

 

 

Eerder gestelde vragen:

Wat krijg ik bij mijn kaartje?

Bij je eet-en-luister-plekje krijg je een bijzondere ervaring in De Kas Eet & Kweekplek. De muzikanten verzorgen een kleinschalig intiem en uniek concert tussen het groen. De Kas verzorgt een verse meergangenlunch, inclusief sap, koffie en thee.
LET OP: we verkopen geen alcohol. Mocht je graag een biertje of wijntje bij de lunch hebben dan mag je die wel zelf meenemen.

Waar zit De Kas Eet & Kweekplek precies?

De Kas Eet & Kweekplek zit op de Koningsweg 135 in Utrecht, ongeveer 200 meter achter het woonhuis op nr.135. Vanaf de stad gezien fiets je op de Koningsweg de Intratuin voorbij, onder de Waterlinieweg door totdat je aan je rechterhand woonhuis nr. 135 ziet, nog voor de sportvelden beginnen.
(Let goed op de huisnummers, die lopen wat raar: we zitten tussen 133E en 135A)

Ik ben vegetarisch, kan ik dat doorgeven?

Dat komt goed uit. We koken namelijk altijd zonder vlees en vis bij Wat De Kas Schaft, omdat we graag onze groente de hoofdrol willen laten spelen. Vega voorkeuren hoef je dus niet door te geven.

Ik heb een voedselallergie/ben zwanger. Kunnen jullie daar rekening mee houden?

We kunnen zeker rekening houden met zwangerschappen en voedselallergieën (niet met diëten), maar dit horen we wel graag zsm. We beginnen namelijk ruim van te voren met het bedenken van de gerechten. Bij het reserveringsformulier voor je kaartje kun je dit doorgeven.
Aan ‘lust ik niet’ doen we niet ;-))

Wat voor kleding moet ik aan doen naar De Kas?

We doen niet aan dress codes, dus doe vooral aan wat jij mooi vindt. Hou er wel rekening mee dat de temperatuur in de kas kan wisselen van warm tot jassen-weer. Wees bij je bezoek dus voorbereid en neem een extra laagje kleren (en je zonnebril) mee.

Kan ik dan ook groente bij jullie kopen?

Ja zeker. We zijn tenslotte ook een groentewinkel. Om het makkelijk te houden kun je bij het reserveren van je kaartje kiezen voor een verrassing-groente-pakket van € 7,50 (beperkt beschikbaar).

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Er zijn naast De Kas een paar plekjes om te parkeren, mocht je met de auto komen, of op de Koningsweg zelf. (Gelieve niet te parkeren naast het woonhuis, dat is niet van ons :-))
Het is echter het handigst om met de fiets te komen. Die kun je naast de kas zetten.

Waar kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Als je echt hele dringende vragen hebt kun je die mailen naar dekas@eetenkweekplek.nl

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen naar het evenement?

Nee hoor, dat hoeft niet. Als je hem op je mobiel kan laten zien is dat ook prima.