Kas-Fornuis – Kookworkshop 06-11 {NIEUW}

Posted on 18 oktober 2016
Vervang de hete sauzen uit potjes en tubes in je koelkast met je eigen gemaakte hete sauzen.
De Kas introduceert iets nieuws: ‘Kas-Fornuis’ – kookworkshop in De Kas.
Bij deze eerste editie gaan we aan de slag met PEPERS.

Tijdens de workshop krijg je een korte uitleg over het kweken van pepers, oogst je zelf een paar pepers uit de kas en houden we een peper-proeverij om de verschillen in hitte en smaak te ervaren (ja, ook echt hele hete ???? ).
Daarna gaan we aan de slag in de keuken met je vers geoogste ingrediënten en leer je over het gebruik van pepers in de keuken en maken we een aantal recepten (oa sambal, harissa en sriracha).
We sluiten af met een klein hapje en een drankje.

Wat is er inbegrepen in de prijs:
– verse ingrediënten, grotendeels gekweekt in De Kas;
– koffie & thee;
– een hapje en drankje aan het eind van de workshop;
– een ‘goody-bag’ met oa de recepten om thuis mee aan de slag te gaan;

* De workshop heeft plek voor maximaal 12 deelnemers.
De minimale groep bestaat uit 5 deelnemers

Wat? Kas-Fornuis – kookworkshop in De Kas #1: Pepers
Wanneer: zondag 6 november
Hoe laat: 13:00u – 16:00u
Kosten: €34,50 p.p. !Introductieactie: Geef je samen met een vriend(in) op en betaal samen €64,-
Waar? De Kas Eet & Kweekplek – Koningsweg 135, Utrecht
Reserveren: –

Omdat er nog te weinig mensen warm liepen voor deze workshop hebben we besloten deze uit te stellen naar volgend seizoen.
Ben je geïnteresseerd? Stuur ons een mail op dekas@eetenkweekplek.nl. Dan sturen we je direct een mail, zodra de nieuwe datum bekend is.