Ongeplukt lunchconcert in de kas

‘Ongeplukt’ — lunchconcert

Op zondag 22 oktober organiseren we de laatste editie van de reeks lunchconcerten in De Kas: “Ongeplukt”.
Tijdens ‘Ongeplukt’ zorgen we voor een mooie afwisseling van lekker vers eten en live muziek in een bijzondere intieme setting tussen de groentes in De Kas.

De muzikanten geven je een klein kijkje in het kweekproces van hun werk. Ze laten je zien en horen hoe het snoeien en schoffelen bij hun nummers in zijn werk gaat en hoe het uiteindelijk klinkt. Niet alleen hun mooiste -, maar misschien ook onbekendere (niet eerder getoonde, maar stiekem toch erg mooie) liedjes of teksten komen aan bod.

Tussen de muziek sets door serveren we een verse 3-gangen lunch met groentes uit de kas en andere lokale boerderijen, geserveerd aan onze grote gezamenlijke tafel tussen de planten in de kas. We koken bij De Kas zonder vlees en vis, omdat we graag onze groentes in het zonnetje zetten.
(vega voorkeuren hoef je dus niet door te geven en met een eventuele voedsel allergie kunnen we rekening houden. Dit kun je bij het reserveren aangeven).
Ook de kwekers van De Kas vertellen je welke groentes gebruikt zijn, waar in De Kas of bij welke buur-boer ze groeien en wat er zoal bij het kweken komt kijken.

Er is plek voor maximaal 25 mensen, dus reserveer je plekje op tijd. Vol=vol!

Op zondag 22 oktober is er een nieuwe editie van ‘Ongeplukt- Lunchconcert’ met een live optreden van Levi Silvanie.

Wat? Ongeplukt – Lunchconcert
Wanneer: Zondag 22 oktober, inloop vanaf 12:00u, om 12:30u gaan we aan tafel
Kosten: €27,50 p.p.
Waar? De Kas Eet & Kweekplek – Koningsweg 135, Utrecht
Reserveren: is niet meer mogelijk, deze editie is uitverkocht

Over de artiest:

Levi Silvanie (pron.: /lay’vie/; geboren op Curacao op 7 November, 1987) komt van het Nederlands Caraïbische eiland Curaçao en is een internationale, onafhankelijke kunstenaar, drummer en singer-songwriter, die bekendheid verwierf nadat hij zijn eerste single “Bek” in 2010 uitbracht.

Levi‘s droom was altijd om over de wereld te reizen om zijn fans te ontmoeten en om zijn muziek te spelen en te delen met een breder publiek.
Hij besloot in 2017 dat hij een persoonlijke, akoestische show wilde creëren  zonder zijn band en al het gedoe dat een enorme productie met zich meebrengt. Hij wilde dat zijn kleinere shows vooral om de ervaring van zijn luisteraars gingen.
Levi‘s muziek is een mix van verschillende stijlen en genres, een beetje folk, een hint van pop met een stukje Jazz. Gooi daar zijn Caribische achtergrond bij om dat wereldse geluid aan de mix toe te voegen en dan krijg je een unieke mix van muzikale stijlen. Hij zingt in zowel Engels als zijn moedertaal van Papiamentu en zijn liedjes zijn catchy en doordrenkt met positieve vibes.

 

Wil je voortaan als eerste op de hoogte zijn om op tijd kaarten te kunnen bestellen?  Schrijf je dan hier in voor onze digitale Eet & Kweekpost.

Eerder gestelde vragen:

Wat krijg ik bij mijn kaartje?

Bij je eet-en-luister-plekje krijg je een bijzondere ervaring in De Kas Eet & Kweekplek. De muzikanten verzorgen een kleinschalig intiem en uniek concert tussen het groen. De Kas verzorgt een verse meergangenlunch, inclusief sap, koffie en thee.

LET OP: we verkopen geen alcohol. Mocht je graag een biertje of wijntje bij de lunch hebben dan mag je die wel zelf meenemen.

Waar zit De Kas Eet & Kweekplek precies?

De Kas Eet & Kweekplek zit op de Koningsweg 135 in Utrecht, ongeveer 200 meter achter het woonhuis op nr.135. Vanaf de stad gezien fiets je op de Koningsweg de Intratuin voorbij, onder de Waterlinieweg door totdat je aan je rechterhand woonhuis nr. 135 ziet, nog voor de sportvelden beginnen.
(Let goed op de huisnummers, die lopen wat raar: we zitten tussen 133E en 135A)

Ik ben vegetarisch, kan ik dat doorgeven?

Dat komt goed uit. We koken namelijk altijd zonder vlees en vis bij De Kas, omdat we graag onze groentes de hoofdrol willen laten spelen. Vega voorkeuren hoef je dus niet door te geven.

Ik heb een voedselallergie/ben zwanger. Kunnen jullie daar rekening mee houden?

We kunnen zeker rekening houden met zwangerschappen en voedselallergieën (niet met diëten), maar dit horen we wel graag zsm. We beginnen namelijk ruim van te voren met het bedenken van de gerechten. Bij het reserveringsformulier voor je kaartje kun je dit doorgeven.
Aan ‘lust ik niet’ doen we niet ;-))

Wat voor kleding moet ik aan doen naar De Kas?

We doen niet aan dress codes, dus doe vooral aan wat jij mooi vindt. Hou er wel rekening mee dat de temperatuur in de kas kan wisselen van warm tot jassen-weer. Wees bij je bezoek dus voorbereid en neem een extra laagje kleren (en je zonnebril) mee.

Kan ik dan ook groente bij jullie kopen?

Ja zeker, we zijn tenslotte ook een groentewinkel. Op de dag zelf kunnen we je vertellen wat er klaar is om geoogst te worden en wat je die avond dus kan eten. 🙂

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Er zijn naast De Kas een paar plekjes om te parkeren, mocht je met de auto komen, of op de Koningsweg zelf. (Gelieve niet te parkeren naast het woonhuis, dat is niet van ons :-))
Het is echter het handigst om met de fiets te komen. Die kun je naast de kas zetten.

Waar kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Als je echt hele dringende vragen hebt kun je die mailen naar dekas@eetenkweekplek.nl

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen naar het evenement?

Nee hoor, dat hoeft niet. Als je hem op je mobiel kan laten zien is dat ook prima.