Ongeplukt – avondsessie 24-06

Tijdens ‘Ongeplukt’ zorgen we voor een mooie afwisseling van lekker vers eten en live muziek in een bijzondere intieme setting tussen de groentes in De Kas.

Vanaf juni organiseren we ‘Ongeplukt’ avondsessies, waarbij we je vanaf 17:30u verwelkomen in De Kas met lekkere borrelhapjes uit de kas. Je mag zelf een alcoholisch drankje mee brengen als je dat wilt.

Na de borrel neemt de muzikante je mee in het kweekproces van haar muziek tijdens de eerste muzieksessie. Ze laat je zien en horen hoe het snoeien en schoffelen bij haar muziek in zijn werk gaat en hoe het uiteindelijk klinkt. Niet alleen haar mooiste nummers, maar misschien ook onbekendere (niet eerder getoonde, maar stiekem toch erg mooie) liedjes komen aan bod.

Tussen de muzieksets door serveren we een Kas-Dag-Hap met groentes uit de kas en andere lokale boerderijen, geserveerd aan onze grote gezamenlijke tafel tussen de planten in de kas.
Ook de kwekers van De Kas vertellen je welke groentes gebruikt zijn, waar in De Kas of bij welke buur-boer ze groeien en wat er zoal bij het kweken komt kijken. Na de laatste muziekset serveren we koffie en thee met een klein zoet hapje.

Er is plek voor maximaal 25 mensen, dus reserveer je plekje op tijd.

* Wat? ‘Ongeplukt’ – Avondsessies
* Wanneer: Zaterdag 24 juni
* Hoe laat: inloop vanaf 17:30u, om 18:00u begint de muziek
* Kosten: €27,50 p.p.
* Waar? De Kas Eet & Kweekplek – Koningsweg 135, Utrecht
* Reserveren: via onderstaande knop:

Over de muzikant:

Eli Gauden is ‘independent acoustic artist’ uit Noorwegen. Ze heeft een sound die het beste vergeleken kan worden met artiesten als Anis Mitchell, Joni Mitchell en Gillian Welch.
Haar muziek is gebaseerd op stijlen met lange tradities, zoals roots, folk en blues en omschrijft zich als easy listening en relaxed.

Op dit moment studeert ze af aan de Berklee College of Music, waarvoor ze een Songwriting award en studiebeurs won. Tevens is ze genomineerd voor ‘the Best MA songwriter Award 2016’.
Ze brengt haar nieuwe EP “Follow me Home” uit en gaat op tour door Europa en de VS.

We kijken er naar uit haar te ontvangen tijdens haar tour door Europa in onze kas.

 

 

 

Eerder gestelde vragen:

Wat krijg ik bij mijn kaartje?

Bij je eet-en-luister-plekje krijg je een bijzondere ervaring in De Kas Eet & Kweekplek. De muzikanten verzorgen een kleinschalig intiem en uniek concert tussen het groen. De Kas verzorgt borrelhapjes, een Kas-Dag-Hap en koffie/thee met iets zoets.

LET OP: we verkopen geen alcohol. Mocht je graag een biertje of wijntje bij de borrelhapjes of avondeten hebben dan mag je die wel zelf meenemen.

Waar zit De Kas Eet & Kweekplek precies?

De Kas Eet & Kweekplek zit op de Koningsweg 135 in Utrecht, ongeveer 200 meter achter het woonhuis op nr.135. Vanaf de stad gezien fiets je op de Koningsweg de Intratuin voorbij, onder de Waterlinieweg door totdat je aan je rechterhand woonhuis nr. 135 ziet, nog voor de sportvelden beginnen.
(Let goed op de huisnummers, die lopen wat raar: we zitten tussen 133E en 135A)

Ik ben vegetarisch, kan ik dat doorgeven?

Dat komt goed uit. We koken namelijk altijd zonder vlees en vis bij De Kas, omdat we graag onze groentes de hoofdrol willen laten spelen. Vega voorkeuren hoef je dus niet door te geven.

Ik heb een voedselallergie/ben zwanger. Kunnen jullie daar rekening mee houden?

We kunnen zeker rekening houden met zwangerschappen en voedselallergieën (niet met diëten), maar dit horen we wel graag zsm. We beginnen namelijk ruim van te voren met het bedenken van de gerechten. Bij het reserveringsformulier voor je kaartje kun je dit doorgeven.
Aan ‘lust ik niet’ doen we niet ;-))

Wat voor kleding moet ik aan doen naar De Kas?

We doen niet aan dress codes, dus doe vooral aan wat jij mooi vindt. Hou er wel rekening mee dat de temperatuur in de kas kan wisselen van warm tot jassen-weer. Wees bij je bezoek dus voorbereid en neem een extra laagje kleren (en je zonnebril) mee.

Kan ik dan ook groente bij jullie kopen?

Ja zeker, we zijn tenslotte ook een groentewinkel. Het is alleen nu nog vroeg in het seizoen, dus we hebben nog niet een heel groot aanbod te koop. Op de dag zelf kunnen we je vertellen wat er eventueel klaar is om geoogst te worden.

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Er zijn naast De Kas een paar plekjes om te parkeren, mocht je met de auto komen, of op de Koningsweg zelf. (Gelieve niet te parkeren naast het woonhuis, dat is niet van ons :-))
Het is echter het handigst om met de fiets te komen. Die kun je naast de kas zetten.

Waar kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Als je echt hele dringende vragen hebt kun je die mailen naar dekas@eetenkweekplek.nl

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen naar het evenement?

Nee hoor, dat hoeft niet. Als je hem op je mobiel kan laten zien is dat ook prima.