Jouw etentje in De Kas

Jouw verjaardag, teamuitje, familiedag, vrijgezellendiner of babyshower in De Kas?
Wil je graag in besloten vorm iets vieren of gewoon gezellig met je eigen familie of vrienden eten aan een grote tafel in een bijzondere setting tussen het groen?
Het is mogelijk om op reservering bij De Kas Eet & Kweekplek met je eigen groep te komen lunchen, dineren of te genieten van een High Tea.

Is je groep tussen de 15 – 25* personen?
Vinden jullie het leuk om op een originele locatie te eten met aandacht voor eten?

Wij verzorgen bijvoorbeeld een 3-gangen-maaltijd, op basis van de groente van dat moment. Wij geven graag onze groente de hoofdrol en koken dus niet met vlees of vis.
(We kunnen eventueel met voedsel allergieën rekening houden. Dit horen we graag ruim van te voren, zodat we ons menu er eventueel op aan kunnen passen. Aan ‘lust-ik-niet’ doen we hier niet.)

Dit kan van mei tot eind oktober, omdat het Nederlandse weer daarbuiten iets te onvoorspelbaar is. Let op: het blijft een kas en ook in deze periode kan de temperatuur wisselen van erg warm tot jassen-weer. Wees bij je bezoek dus voorbereid en neem een extra laagje kleren en je zonnebril mee.

Neem contact met ons op voor meer informatie over prijzen en beschikbare data via dekas@eetenkweekplek.nl of bel Meike op 06-22177711.

* een aantal meer dan 25 is mogelijk.

Wat zeggen anderen over eten bij De Kas Eet & Kweekplek:

Een avond met collega’s in De Kas was een groot succes! Wat een heerlijke oase, zo dichtbij de stad, en wat een smaakvolle, pure en creatieve gerechten. Hulde hoe Kevin en Meike dit allemaal met z’n tweeën bedenken, regelen en bereiden voor een aanzienlijke groep (ca. 15 personen) en tegelijk voor een hartelijke en ontspannen ontvangst weten te zorgen.”
 – Koen van Andel
“Wat een verrassende locatie voor ons teamuitje! Er stond een mooi gedekte tafel voor ons klaar in de kas. We kregen heerlijke gerechten met bijzondere ingrediënten. De uitleg en inzet van de eigenaren en bediening maakten het echt af!”
  – Karen Streekstra – Zilver
“Monique en Danny van Zilver hebben ons uitermate verrast, door ons mee te nemen naar jullie eet- & kweekplek. De teamjaar-afsluiting werd een bijzondere bijeenkomst door het eten van geweldig klaargemaakte pure gerechten. Tussendoor vertelden jullie over jullie visie en bevlogenheid voor het eerlijk telen van groente. Leuk om zo in de kas midden tussen al die mooie producten heerlijk te zitten eten. Super geslaagd uitje.”
 – Marjan Visscher
“De ambiance, het eten en de verzorging zijn geweldig. Eerlijk, ik ben geen makkelijke eter, maar beide keren dat ik nu geweest ben heb ik voortreffelijk gegeten.”
– Monique van der Velden – Zilver bijles en onderwijs advies
“Het was een grote verrassing, jarig zijn en met dochter en vriend gaan eten in de Kas Utrecht en dan merken dat veel van je vrienden daar op je wachten.
Mijn dochter had het geregeld: een besloten verrassingsdiner in de kas.
Informeel, alleen groenten en een lange tafel in de kas.
Eigenaren zijn vriendelijk en zorgzaam, het eten simpel en lekker.
Ja en daar houd ik van.
Wat mij betreft heel graag nog een keer.”
 – Jetta Ernst