high tea in utrecht in De Kas

High Tea in De Kas

We laten je graag zien én proeven hoe onze zelfgekweekte groente groeien en smaken en op hoeveel verschillende manieren je groente kunt gebruiken en bereiden. Dit doen we ook in de vorm van een high tea.

We dekken onze grote eettafel weer op voor een Eet & Kweek High Tea.
We maken een Engelse theetafel, maar dan Utrechts: met verschillende zoete en hartige gerechtjes met groente uit de kas en fruit uit de regio.
We verwelkomen je met vers fruitsap en serveren oa een amuse soep, sandwiches met gegrilde kas-groente, scones met Engelse clotted cream, één van Kevins inmiddels befaamde taarten en onbeperkt thee.

Er is plek voor maximaal 20 mensen, dus reserveer je plekje op tijd.
Op dit moment is er nog geen nieuwe High Tea gepland.

Eerder gestelde vragen:

Groente in een High Tea?

Ja zeker! Zoals gezegd laten we graag proeven hoe lekker onze groente zijn en hoe je die allemaal kunt gebruiken. En dat kan dus ook in een High Tea.. 🙂 Laat je vooral verrassen..

Ik ben vegetarisch, kan ik dat doorgeven?

Dat komt goed uit. We koken en bakken namelijk zonder vlees en vis bij De Kas, omdat we graag onze groente de hoofdrol willen laten spelen. Vega voorkeuren hoef je dus niet door te geven.

Ik heb een voedselallergie/ben zwanger. Kunnen jullie daar rekening mee houden?

We kunnen zeker rekening houden met zwangerschappen en voedselallergieën (niet met diëten), maar dit horen we wel graag zsm. We beginnen namelijk ruim van te voren met het bedenken van de gerechten. Bij het reserveringsformulier voor je kaartje kun je dit doorgeven.
Aan ‘lust ik niet’ doen we niet ;-))

Waar zit De Kas Eet & Kweekplek precies?

De Kas Eet & Kweekplek zit op de Koningsweg 135 in Utrecht, ongeveer 200 meter achter het woonhuis op nr.135. Vanaf de stad gezien fiets je op de Koningsweg de Intratuin voorbij, onder de Waterlinieweg door totdat je aan je rechterhand woonhuis nr. 135 ziet, nog voor de sportvelden beginnen.
(Let goed op de huisnummers, die lopen wat raar: we zitten tussen 133E en 135A)

Kan ik dan ook groente bij jullie kopen?

Ja zeker. We zijn tenslotte ook een groentewinkel, dus als je na afloop wat verse groente wilt kopen dan oogsten we die direct voor je. Je kunt bij het reserveren van je kaartje ook kiezen voor een verrassing-groente-pakket van € 7,50.

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Er zijn naast De Kas een paar plekjes om te parkeren, mocht je met de auto komen, of op de Koningsweg zelf. (Gelieve niet te parkeren naast het woonhuis, dat is niet van ons :-))
Het is echter het handigst om met de fiets te komen. Die kun je naast de kas zetten.

Waar kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Als je echt hele dringende vragen hebt kun je die mailen naar dekas@eetenkweekplek.nl

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen naar het evenement?

Nee hoor, dat hoeft niet. Als je hem op je mobiel kan laten zien is dat ook prima.