Eet & Kneed - Broodbakworkshop

Eet & Kneed -Broodbakworkshop

Zuurdesembrood is lekker, gezond en staat inmiddels overal weer op de kaart. Wil jij weten hoe je dit zelf thuis kunt maken? In De Kas gaan we het je leren én laten proeven tijdens de smaakmakende workshop: ‘Eet & Kneed’.

Tijdens deze workshop leren de deelnemers van Femke (van Kontjes & Sneetjes) de beginselen over zuurdesem en gaan zelf aan de slag met het maken van hun eigen deeg & brood.
De kwekers van De Kas Eet & Kweekplek geven een korte rondleiding door de kas. Voor de liefhebbers van boord met een uitgesproken smaak: pluk je kruiden naar smaak uit de tuin en verwerk ze direct in het brood.

Terwijl het deeg staat te rijzen geniet je van een uitgebreide lunch (zonder vlees en vis) met brood van Femke, groenten uit De Kas en producten uit de Kromme Rijnstreek aan de grote gezamenlijk eettafel tussen de planten.
Aan het eind van de workshop ga je naar huis met je eigen gebakken zuurdesembroodjes en een starterpakketje (waaronder een starter, voeding en een broodmix), zodat je na deze middag zelf de show steelt met je eigengemaakte zuurdesembrood.

Deze workshop vond op 5 november plaats. Gemist? Wie weet organiseren we in het voorjaar een nieuwe Eet & Kneed… 🙂
Schrijf je hier in voor onze digitale Eet & Kweekpost om op de hoogte te blijven.