Eet De Kas Kaal bij @eetenkweekplek

Eet De Kas Kaal

Donkere avonden, een knapperend kampvuurtje in de kas, bordje op schoot en een lekkere verse en verwarmend avondmaal tussen de planten. Het einde van het seizoen nadert en het wordt steeds kouder, ook in de kas.

Uit een kale kas kun je niet plukken, althans: een stuk minder. Maar voor het zover is genieten we nog een keer van de laatste oogst. En dat doen we graag met jullie!
In een knusse setting in een al wat koudere kas serveren we op donderdag 2 en vrijdag 3 november een lekkere winterse (één-keuze) Kas-Dag-Hap gemaakt van onze allerlaatste groentes. Onder het genot van muziek en je (zelfmeegebrachte) bier of wijn kun je hier rond een knapperend vuurtje de winter in luiden.

Tussen 17:00u en 19:00u kun je, zo laat als je wilt, aanschuiven voor een warme verse maaltijd. (Let op: wel even reserveren van te voren!).
Je mag je verse maaltijd bij de bar ophalen en gaan zitten waar je zelf wilt. Je mag hier dus zelfs met je bord op schoot eten als je dat wilt..
Om 23:00u doven we de vuurtjes en sluiten we de deur.

Je mag zelf een alcoholisch drankje meenemen als je dat wilt drinken. We verkopen wel fris, koffie, thee, warme chocomelk én uiteraard de allerlaatste bietentaart! (pinnen kan).
Daarnaast zorgen wij voor een gezellig vuur, wat dekentjes en een mooi aangeklede kas.

Wat? Eet De Kas Kaal
Wanneer:  Donderdag 02-11 {VOL} // vrijdag 03-11 2017 {VOL}
Waar: De Kas Eet & Kweekplek – Koningsweg 135, Utrecht
Reserveren: is niet meer mogelijk, beide edities zijn uitverkocht!