{NIEUW} Brommerbios in De Kas

Posted on 26 september 2015

De Brommerbios reist af naar de Koningsweg en parkeert vrijdag 9 oktober de mobiele bioscoop ín De Kas Eet & Kweekplek voor een speciale ‘Eet & Kweekfilmavond.’

De Brommerbios is gebouwd op een bakbrommer uit de jaren ’70. In samenwerking met jonge filmmakers en curatoren worden gratis filmavonden op de mooiste locaties in Utrecht georganiseerd. Welke film we zullen laten zien is zoals altijd nog een verrassing..
De Brommerbios is een idee van ruimtelijk ontwerper Maarten Slot en programmamaker Lotte Walrave. Samen delen ze hun liefde voor films, oude brommers en goede zomeravonden in het park.
In samenwerking met De Kas Eet & Kweekplek organiseren zij de eerste ‘Eet & Kweek filmavond’ voor bewoners van Utrecht Oost.

Voordat de film begint maakt De Kas voor de liefhebber een eenvoudige maar lekkere verse Kas-Dag-Hap voor €8,50 p.p. Je bent dan tussen 18:00 en 19:00u alvast welkom om een vorkje mee te prikken en alvast door de kas rond te struinen.
 (dit hoeft niet, maar is natuurlijk wel heel leuk). Om 19:30u starten we de film.

LET OP: voor zowel het (gratis) kijk-plekje zonder -, als het kijk-plekje mét Kas-Dag-Hap kaartje moet je wel even reserveren, want we hebben maar plek voor 50 man totaal. En vol=vol.

Wat: Brommerbios in De Kas Eet & Kweekplek
Waneer: – Vrijdag 9 oktober (2015,) 18:00-19:00 Kas-Dag-Hap voordat de film begint,
– om 19:30u start de film
Kosten: – Alleen kijk-plekje: gratis (‘Pay what you want’ achteraf),
– eet-en-kijkplekje: €12,50.
Waar: De Kas Eet & Kweekplek – Koningsweg 135 (ongeveer 200m. achter het woonhuis)
Reserveren:  is niet meer mogelijk. Dit evenement is al geweest.

 

Veelgestelde vragen

Waar zit De Kas Eet & Kweekplek precies?
De Kas Eet & Kweekplek zit op de Koningsweg 135 in Utrecht.
Vanaf de stad gezien fiets je op de Koningsweg de Intratuin voorbij, onder de Waterlinieweg door totdat je aan je rechterhand woonhuis nr. 135 ziet, nog voor de sportvelden beginnen. De Kas zit op ongeveer 200 meter achter het woonhuis.
(Let op dat je bij nr.135 het terrein op gaat en niet 135 a, b of c!).

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?
Er zijn een aantal parkeerplekjes op het terrein naast de kas en op de Koningsweg zelf. We raden je echter aan om op de fiets te komen als dat lukt. Die kun je naast de kas neerzetten.

Wat voor kleding moet ik aan doen naar De Kas?
We doen niet aan dress codes, dus doe vooral aan wat jij mooi vindt. Hou er wel rekening mee dat het in het najaar na zonsondergang ook binnen wat af kan koelen, dus een extra trui of vest mee nemen kan geen kwaad.

Wat mag ik wel/niet meebrengen?
Hier mag je wel je eigen biertje of wijntje mee nemen. Dat is mooi, want dan kun je mooi je lievelings meenemen. Je lievelings filmgenoot is ook welkom (zorg wel dat je voor iedereen een plekje reserveert).
Verder is een warme trui of extra vest dus aan te raden, want het kan ‘s avonds wat afkoelen in de kas.
Wat je niet mee mag brengen zijn alle dingen die je normaal gesproken ook niet mee zou nemen naar de film. 🙂

Moet ik het kaartje dat ik in mijn mail krijg uitprinten?
Dat mag. Je mag hem ook op je mobiele telefoon laten zien.

Wat bedoelen jullie met ‘pay what you want’ voor de film?
In principe is de film gratis, omdat we graag een podium bieden voor jonge filmmakers die nog niet zo’n groot publiek hebben. Omdat er bij het onderhouden en vervoeren van een brommer wel wat kosten komen kijken vragen we onze kijkers om achteraf een contante vrijwillige bijdrage te doen. Je mag dus zelf als het ware weten wat je kaartje kost.

Waar kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?
Als je echt dringende vragen hebt kun je die mailen naar: dekas@eetenkweekplek.nl